Soha többé 17

Miért nem sírod vissza 30 - 40 után a tizenéves alakodat?

2014. 10. 25., Szombat írta: Helga - kategória: Motiváció

Egyik nap a mozgólépcsőn előttem ment egy miniszoknyás lány. Csak hátulról láttam. 17 lehetett és gyönyörű. Formás, vékony alak, üde bőr. Őszintén megcsodáltam, visszaemlékeztem, milyen voltam én 17 évesen, és nagyot sóhajtva örvendeztem magamban, hogy most kétszer annyi vagyok. Szeretnéd tudni, miért?

bomba alak 30 utan.JPG

Mert 17 évesen lehetsz szép, lehetsz üde, lehetsz formás és harapnivaló. De ez elillan. Mégpedig nagyon gyorsan. A feneked lelappad, a tricepszed egyre gonoszabbul lengedez a szélben, a hasad pedig meglóg egy terhesség után. Könyörtelenül. Mindegy, honnan indultál: dögös bögyös voltál-e előtte, vagy formás aprósüti, esetleg csontos és sovány.

Az idő nem válogat.

--------------------------------------------------------------------------------

De akkor mit tegyél???

1. Hát, lehet keseregni. Ezt nem ajánlom. 17 és üde nem leszel ugyanis soha többet. Valami építőbb kell.

2. HIGGY MAGADBAN és KEZDJ EL DOLGOZNI AZ ÁLMODÉRT!

---------------------------------------------------------------------------------

Az elején kicsi vagy és bizalmatlanul méregeted a tükörképed. Csak azt látod még, hol van párna, hol van narancsbőr a fenekeden. De ahogy küzdesz, ahogy nap nap után betartod a kicsi szabályokat, egyre többet, egyre nagyobbakat, úgy jön meg az önbizalmad is. És itt történik a csoda.

Mert a hamvasságod nem kapod vissza, de kapsz helyette kemény munkával szerzett formákat. Kapsz izzadságcseppeket a fekvőtámaszoktól a gyerek játéka meg az eldobott zoknik közé a padlóra. Ez csak a Tied.

Csak a Tied az érzés, hogy legyőzhetetlen vagy. Hogy tombol Benned az adrenalin, amikor edzel. Hogy ömlik Rólad a víz és mész tovább. Hogy a próbafülkében soha többé nem húzod be a hasad. Hogy bátran felveszed a brazil tangát a strandon, amit 17 évesen nem biztos, hogy tudtál viselni.

Most tudod. Bármit tudsz viselni, ami tudod, hogy jól áll. MERT AZ ÉRDEM A TIED! Nem a természeté, nem a korodé, nem a genetikáé, hanem a TIED!!!

Te dolgoztál meg azért, hogy jól nézz ki.

Érted már? Azért nem fogod soha az életben siratni a hamvasságod, mert amit elértél, amit egyes egyedül TE elértél, azt úgy hívják: munkával szerzett önbizalom.

Tessék, a Tied lehet! Kell?

AKKOR HIDD EL VÉGRE,
HOGY MEGCSINÁLOD,

és

GYERE VELEM!

rightigm.png

Ugye nem akarsz lemaradni semmi fontosról?

Akkor neved és e-mail címed megadásával iratozz fel hírlevelünkre, és még az Életmódváltó Kisokost is ajándékba kapod.

Nem szpemmelünk, és adataidat nem adjuk ki másnak.

Ez is tetszhet neked: