Magunkról

Kik NEM vagyunk?

Nem vagyunk semmiféle divatdiéta elvakult hirdetői...

Nem vagyunk önjelölt guruk... és

Nem vagyunk szobortestű fitneszbajnokok sem.

 

Nem akarunk rád sózni sem csodapirulát, sem csodagépet, amikkel megspórolod a munkát, és 10 kilót fogysz 2 hét alatt.

 

 

Akkor kik vagyunk, és miért higgy éppen nekünk?

Mi is éppen olyan hétköznapi család vagyunk, mint Ti.

Férj - feleség egy óvodás gyerekkel.

Egy fitnesz-szakács és egy személyi edző - valaha a testnevelés tanárok rémei.

 

Tudjuk, milyen az, amikor nem érzed jól magad a bőrödben, de nem tudod, hogyan változtass. Annyiféle, sokszor egymásnak ellentmondó iformációt hallasz, olvasol, hogy teljesen elbizonytalanodsz, melyikre hallgass.

 

Tőlünk egy olyan Élet-módszert kapsz, ami:

 

 • TÁPLÁLKOZÁS és TESTMOZGÁS egysége:önsanyargatás nélkül, pár hét után visszaadja életkedvedet és megnöveli energiaszintedet. Erre "Életkedv Garanciát" vállalunk.
 • FINOM, egyszerűen elkészíthető és egészséges ételekkel újra segít elérni a vágyott alakodat.
 • A TE, és csakis a Te kondíciódra, ízlésvilágodra és egyéni igényeidre szabott. Erre biztosíték Neked a "Nem Tucat Cucc Garancia".

 

 

Milyen érzés vágyni a régi alakodra?

Én is tudom! Kisfiam születése előtt jóban voltam az alakommal, és egyáltalán nem is foglalkoztam azzal, milyen változásokat hoz majd a szülés. Jóízűen ettem a csokikat, kekszeket, a fehér kenyeret, mozgás meg hol volt, hol nem volt: mint a mesében. Nem mondhatni, hogy egészségtudatosan éltem.

 

Az, hogy szülés előtt nem gondoltam bele, mi lesz a testemmel utána, nem jelenti azt, hogy tetszett az eredmény. Csupán 7 kg maradt rajtam, de az olyan rossz eloszlásban, hogy nem szerettem tükörbe nézni.

 

Hiába mondták nekem, hogy jól áll ez a kis többlet, hogy jaj, hát végre igazi asszony lettem, legszívesebben sírva menekültem volna a "vigasztalók" elől. Hiába mondta a férjem, Gyula is, hogy tetszem neki, és így szeret: én nem szerettem úgy kinézni.

 

Azt láttam, hogy puha, lógós a hasam, narancsbőrös a fenekem és jóval teltebb az arcom, mint korábban. A nadrágjaim majd' szétpukkadtak az "új" combomon. Sírva kerestem a régi alakomat, de sehol sem találtam.

 

Gyula ötlete volt, hogy változtassunk: hagyjuk el a cukrot és a fehér lisztet. Akkor rajta is volt néhány kiló, mint ahogy terhesség alatt sokszor a kispapák is híznak :) Lépésről lépésre haladtunk: elkezdtük magunk sütni a kenyerünket teljes kiőrlésű lisztekből, elhagytuk a cukros üdítőket, kipróbáltuk a cukorhelyettesítőket, lemondtunk anyu zsírban sült rántott húsáról.

 

Így kezdődött. Akkor még nem tudtuk, hogy ezt Életmódváltásnak hívják, de elkezdtük. Amikor elértem az áhított súlyt, sőt, a mérleg már kevesebbet mutatott, mint szülés előtt, még mindig hiányzott valami.

 

Az életkedvem. Folyton fáradt voltam és ingerült, és hiába voltam vékony, csalódottan kellett rájönnöm, hogy nem vagyok feszes. Ekkor álltam neki tornázni. Először otthon, DVD-re. Első alkalommal 5 percet ha végig tudtam csinálni, annyira rossz kondiban voltam, de nem adtam fel, és pár hét alatt javult a helyzet.

 

Egyre jobban vártam az esti tornákat, élveztem, hogy estéről estére jobban bírom. A hangulatom is javult, egyszerűen elkezdtem szebbnek látni magamat is, meg a világot is. Visszakaptam a régi önmagam.

 

Egy idő után azt éreztem, hogy ezt az élményt el akarom vinni a nőtársaimnak is. Megtanítani nekik, hogyan lehetnek szebbek, erősebbek, egészségesebbek, megtanítani őket hatékonyan edzeni. .

 

Amikor megkérdeztem Gyulát, mi az neki, ami nekem a mozgás, azt mondta, a főzés. Egyszerre állt össze a fejünkben a kép: ő táplálkozni és egészségesen főzni tanít majd, én pedig edzeni. Így meglesz az ELVÁLASZTHATATLAN EGYSÉG, ami sikerre viszi a magukkal most még elégedetlen hölgyeket.

 

Tudom, milyen érzés Neked tükörbe nézni most, és tudom, milyen jó lesz pár hét - hónap múlva, ha komolyan gondolod, hogy változtatni akarsz.

 

 

Mi segítünk Neked ÚJRA FORMÁBA HOZNI MAGAD:

 

Dobos Helga

 

 • GET FIT (felfüggesztéses) tréner
 • Gymstick Muscle tréner, Crossover Fitness tréner
 • személyi edző, Fitness Company
 • aerobik sportedző, Fitness Company

 

 

Nyers Gyula

 

 • szakács, gyakorlat: Larus Étterem, Buday Péter vezetése alatt
 • életmód és táplálkozási tanácsadó, Weider Professional
 • sporttáplálkozás & táplálék kiegészítés tanfolyam, Weider Professional
 • funkcionális tréner, Weider Professional