Rólunk mondták

Haris Éva, egészségügyi szaktanár

Haris Éva, egészségügyi szaktanár

"Jómagam a Weider Professional Fitness Trainer képzésein oktatok, és Gyulát az Életmód- és táplálkozási tanácsadó tanfolyamon ismertem meg. Azóta több ismerősömnek is segített főzéstechnikai tanácsokkal, valamint készen elkészített menüivel az életmódváltás rögös útján.

20 éves tapasztalat mondatja velem, hogy az elméleti tudás kevés a személyre szabott gyakorlati oktatás nélkül, hogy hosszútávon a lehető legkevesebb hibával térjünk át a megszokottról az egészségesre."


Kocsis Angéla

Kocsis Angéla

"Rámjött kényelmesen egy 5 éves farmerem!!!!!!!!! IMÁDLAK!!!!!!"


Lénárd Johanna

Lénárd Johanna

"Eltűnt az ólmos fáradtság érzése, sokkal több energiám lett. Már néhány hét után a kollégáim sorra jegyezték meg, mekkorát változtam, és ez az állapot azóta is tart. Helga megtanított rá, hogy nincs semmiféle csoda vagy titok, csupán két dolog létezik, amivel el lehet érni az áhított alakot: a nagyon tudatos
étkezés és az edzés.

A módszer működött.

Pár hónap kitartó munka, Helga szakértő odafigyelése és irányítása segítségével sikerült elérni, hogy újra rám jöjjenek a 7-8 éve hordott ruháim!!!"


R. Melinda

R. Melinda

"Végre lehull a lepel a fogyás körüli tévhitekről. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, amióta próbálom a tanácsaitokat betartani."

 


Spakievics Veronika

Spakievics Veronika

"Gyula bebizonyította számomra, hogy az egészséges az NAGYON finom. Az általa készített ételekhez már többször is volt szerencsém, mikor is egy alkalommal megtudtam, hogy oktat, hogy személyesen, hogy otthon(omban). Biztos voltam benne, hogy ezt kifejezetten nekem találta ki.


Megegyeztünk az időpontban, rám annyi hárult, hogy biztosítsam a terepet otthon, nyitott elmével, a többit az ő reszortja. Az alatt a három óra alatt, míg együtt főztünk, sok mindent megtudtam a táplálkozásról, főzéstechnikáról, ételek párosításáról, optimális főzési sorrendről, és a hab a tortán: a tálalás mikéntjéről.


Korábban a főzés nem az én sportom volt, most pedig Apám megdicsérte a gyrosomat, hogy milyen omlós a hús!"


Tóth Anett

Tóth Anett

"Mindenkinek javaslom a Helga és Gyula által közvetített programot, mert ez VALÓDI, tudom, mert megtapasztaltam a saját bőrömön. Helgán már az első perctől látszott, hogy nem az a tipikus személyi edző, aki rámerőltet mindeféle porokat, ezért úgy döntöttem megkérem Őt, hogy TANÍTSON MEG EDZENI.

Így is lett: edzettünk a friss levegőn: futottunk, saját testsúlyos, kímélő, ugyanakkor kemény gyakorlatokat végeztünk, amelyektől minden izmon elkezdett a helyére kúszni.

Olyan edzésformát sajátítottam el, amit bárhol, bármikor el tudok végezni és el is végzek, még ha borzasztóan fáradt is vagyok aznap, mert tudom, hogy utána fantasztikusan fogom érezni magam!!

Rengeteget tanultam Tőle pár hónap alatt és ez az alakomon is meglátszik, nem is beszélve a hangulatomról. Mindenki azt kérdezgeti, mitől vagyok ilyen fitt és jókedvű :-)"


Varga Máté

Varga Máté

Egy komplett életmódváltás komoly fizikai és mentális erőpróba. A tartós eredmény eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a folyamatos és szakértői segítség. Ezt a szakértői hátteret biztosítja számomra Gyula, aki nem csak összeállította az étrendemet, hanem változatos formában el is készíti nekem az általa javasolt ételeket.

A közösen elért sikert ( -25kg! ) hamarosan előtte – utána fotókon is
láthatjátok.